Nieuwe single release: Laat maar gaan

Geplaatst door redactie op 22-02-2013

Annelieke Merx brengt in samenwerking met UltimateDisk de nieuwe single "Laat maar gaan" uit! Annelieke Merx is een professionele en  muzikaal veelzijdige zangeres met veel ervaring. Zij beschikt over een prachtige stem en heeft de kwaliteiten van zowel een chansonnière als een schlagerzangeres in zich. Daarbij bezit zij de gave om passende melodieën te componeren bij teksten en schrijft ook eigen liedjes.  Annelieke trakteert de luisteraar dan ook op een gezellig, vrolijk liedjesprogramma met heel veel sfeer en variërend van luisterlied tot feest en uit je dak. En dit alles nog steeds vergezeld door haar gitaar. “Ja, die hoort er altijd bij. Zonder mijn gitaar is een optreden naar mijn gevoel niet geslaagd. En bovendien heeft dit instrument mijn imago sterk bepaald”. Haar optredens zijn vakkundig maar behouden toch het warme en spontane contact waarmee Annelieke sinds jaren bij haar publiek bekend staat omdat zij zingt en optreedt vanuit haar gevoel. Met haar akoestische gitaar, aanstekelijke muziek, pakkende teksten en zuivere stem weet zij mensen te raken.

Annelieke timmert momenteel hard aan de weg met haar  Nederlandstalig album “Zoete Inval” . Liedjes waarin thema’s als gastvrijheid, verwondering, vrolijkheid en spontaniteit de boventoon voeren.

Na de single “Zoete Inval” en het kerstkado voor haar fans “Wonder” volgt nu het vrolijke “Laat maar gaan” wat ook weer afkomstig is van het prachtige album “Zoete Inval”. Weer een aanstekelijk en gezellig lied van Annelieke voor jong en oud en waar je blij van wordt.  En met de  uitnodigende boodschap “doe eens lekker gek en zet alles aan de kant”.  Wie durft? Doe je met Annelieke mee?Boekingen & info: Tel: 0413-211953 / 06-51815148 / info@anneliekemerx.nl
Facebook: facebook.com/annelieke.merx
Twitter: twitter.com/anneliekemerx
Youtube: youtube.com/anneliekemerx
Label: ultimatedisk.nl