Zoete Inval - Album release

Geplaatst door Annelieke Merx op 30-10-2012

Annelieke haar Nederlandstalige album “Zoete Inval” 2012 en videoclips zijn geboren. Het zijn liedjes  waar je blij van wordt: "Van luisterlied tot uit je dak"!

Er is maanden hard gewerkt en het resultaat mag er dan ook wezen. De liedjes zijn stuk voor stuk muzikale juweeltjes geworden. In de  studio is het repertoire van Annelieke  met  bezieling en creativiteit bewerkt en  gearrangeerd. 

Het album is middels een c.d boekje van prachtig artwork en songteksten voorzien. De fotoshoot heeft prachtige sfeerplaatjes opgeleverd en in de gemaakte videoclips komen de thema’s van  het album over o.a. gastvrijheid, verwondering, vrolijkheid en spontaniteit door vrolijke beeldvorming  nog eens extra  uit  de  verf.  

Op de vraag aan haar: “Vanwaar die inspiratie?” vertelt zij: “Komt het doordat ik mensen zo vaak hoor zeggen: “waar is de gezelligheid gebleven?”, of, “waarom hebben we allemaal zo’n haast en weinig tijd?”. “Mogelijk ook door de complimenten na mijn optredens: ”Annelieke, wat is het toch ontspannend om naar je te luisteren en samen met jou liedjes te zingen, bedankt voor de gezelligheid?”

“Wie weet, ik hoop het, kan ik je door deze liedjes wat van die sfeer en blijheid meegeven. Kunnen we dit gevoel tijdens een optreden waar je ook ongepland en met de zoete inval van harte welkom bent, samen met elkaar delen en samen zingen. Zo gezellig met elkaar.  Veel luisterplezier! Annelieke”.Info & boekingen:
info@anneliekemerx.nl
facebook.com//annelieke.merx
youtube.com/anneliekemerx
twitter.com/anneliekemerx