Stem op Annelieke

Geplaatst door Annelieke Merx op 17-11-2012

Annelieke staat  in de top 25 van  de "Nederlandstalige  top 25" van  radio Skyline FM te Uden. Zij klom  in korte tijd van nummer 25 naar boven op de lijst. Inmiddels is deze  single  in de top 3 terecht gekomen en is nu op weg naar nummer 1! 

Stem daarom allemaal op  Annelieke via www.bartkrijnen.com, skyline radio, skyline 25, geef op de lijst Zoete Inval Annelieke Merx in. Lukt het niet stuur dan een mailtje naar Bart@skylinertv.nl met de mededeling "ik stem op Annelieke Merx Zoete Inval".

De top 25 is te beluisteren op Skyline Radio Veghel ether FM 107, kabel 87,5, Digitaal KPN kanaal 900, op elke zondagmorgen tussen 09.00-11.00 uur met herhalingen op elke woensdagavond.
Dank  voor uw stem !!

Goede recensies voor Annelieke:
Het HollandseHitsForum zegt in haar reactie behoorlijk  positief en aangenaam verrast te zijn door meest vrolijke, vlotte en frisse anders-dan-anders liedjes. Zeer gevarieerd met een wals, een schlagerachtige- en een truckerssong, wat middle of the road nummers en een zeer snelle folksong. Het album ademt vooral gezelligheid uit en liefde voor teksten en muziek.